Μπλε Οθόνη του Θανάτου

Μπλε Οθόνη του Θανάτου

Η Μαγεία και τα Κοινωνικά Δίκτυα συγχωνεύονται

Ο Κόλμπι είχε μαγεία, έχασε τη μαγεία του, και ανέκτησε τη μαγεία του δίχως να γνωρίζει πως να τη χρησιμοποιήσει.

Order Now!
About the Book

Η Μαγεία και τα Κοινωνικά Δίκτυα συγχωνεύονται

Ο Κόλμπι είχε μαγεία, έχασε τη μαγεία του, και ανέκτησε τη μαγεία του δίχως να γνωρίζει πως να τη χρησιμοποιήσει. Αλλά για έναν έφηβο της εποχής μας, οι παρακάμψεις είναι τρόπος ζωής, και η μαγεία είναι δύσκολη. Καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται, ο Κόλμπι γρήγορα καταφέρνει να διαχειριστεί την ανεπάρκειά του στη μαγεία συνδυάζοντάς την με την εξυπνάδα του στον τομέα της τεχνολογίας.

Η ζωή για τον Κόλμπι Στίβενς δεν πηγαίνει όπως τη θέλει. Μόλις έχει κλείσει τα δεκαέξι, το καλοκαίρι έχει αρχίσει, και οι νταήδες στο σχολείο δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Η μοναδική του παρηγοριά στο σπίτι είναι μια ιδιόρρυθμη γιαγιά που δεν ξέρει να μαγειρεύει, μια πικρόχολη και απόμακρη μεγαλύτερη αδελφή και μια αλκοολική μητέρα που δεν θυμάται καν τα γενέθλιά του. Ο μπαμπάς του εξαφανίστηκε όταν ο Κόλμπι ήταν δεκαέξι χρονών και οι λεπτομέρειες εκείνης της νύχτας είναι λίγο θολές.

Τα πράγματα αγριεύουν όταν τα συναισθήματα του Κόλμπι τον κυριεύουν και ο νταής καταλήγει να γίνει ο παραλήπτης του εξευτελισμού. Και ο Κόλμπι ούτε που τον ακούμπησε. Ανακαλύπτει πως κατέχει μια αρχαία μαγεία που ο πατέρας του είχε περιορίσει για να τον κρατήσει ασφαλή. Όταν η μαγεία του επανεμφανίζεται, είναι ισχυρή, δύσκολη να την ελέγξει, αλλά τουλάχιστον οι περίεργες αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων αρχίζουν να βγάζουν νόημα.

Ο Κόλμπι και οι φίλοι του καταλήγουν σε μια ολοήμερη τιμωρία που επιβλέπει ένας επισκέπτης καθηγητής αρχαιολογίας που καθιστά τον Κόλμπι πρόεδρο της νέας λέσχης του σχολείου. Κάτι περίεργο συμβαίνει στους μαθητές, αλλά δεν το προκάλεσε με μάγια ο Κόλμπι. Φαίνεται πως δεν είναι ο μοναδικός υπερφυσικός στο σχολείο.

Τώρα, ο Κόλμπι πρέπει να μάθει πως να ελέγχει τις ικανότητές του και δημιουργεί μια εφαρμογή που ελπίζει πως θα βοηθήσει. Η μούσα του, ένα παράξενος μικρός μπλε άντρας, έχει αναλάβει να βοηθήσει τον Κόλμπι και να τον κρατήσει ασφαλή. Αυτό αποδεικνύεται δύσκολο όταν οι δυνάμεις του Κόλμπι τραβούν την προσοχή του υπόλοιπου υπερφυσικού κόσμου. Έχουν σχέδια για να τα πάρουν όλα, και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

Βρισκόμενος στη μέση ενός πολέμου που ξεκίνησε από καταβολής κόσμου, ο Κόλμπι και οι φίλοι του πρέπει να μάθουν να αντεπιτίθενται, και πρέπει να μάθουν γρήγορα. Τώρα τα πάντα είναι όπως φαίνονται και η μάχη για την επιβίωση δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Κόλμπι δεν έχει επιλογή αν θέλει να αντέξει αυτό που έρχεται.

«Εάν σας αρέσουν οι νέοι τρόποι μαγείας, οι έξυπνοι διάλογοι, και η μοντέρνα αίσθηση, τότε θα λατρέψετε το Hashtag Μαγεία.

Η Μπλε Οθόνη του Θανάτου είναι μια αστική /σύγχρονη φαντασία για νεαρούς ενήλικες και είναι το πρώτο μέρος από τη σειρά Hashtag Μαγεία. Το δεύτερο βιβλίο, Control Alt Delete, είναι πλέον διαθέσιμο. Ψάξτε για το επερχόμενο τρίτο μέρος, Δίκτυο των Τρολ.

Details
Author:
Series: Hashtag Magic, Book 1
Genres: Epic Fantasy, Fantasy, Paranormal, Urban Fantasy, Young Adult
Publisher: Tasicas-Young Fantasy Press
Publication Year: 2016
ASIN: 1943924287
ISBN: 9781943924288
eBook Price: 3.99
Order Now
Buy from Apple iTunes
Buy from Barnes and Noble Nook
Buy from Barnes and Noble
Buy from Kobo
Buy from Amazon
Preview
Find A Local Bookstore
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."